LIKE

Sunday, March 24, 2013

ME LOVE YOU ALL


                                     FRIENDSHIP

Assalammualaikum dan selamat malam semua. Hari ni hari minggu study week  , orang semua pakat study tapi kita berblog , bukannya apa nk habiskan masa je sebab tak boleh tidor . ehem ehem ehem ... ok Bila difikir balik sepanjang bertahun tahun berblog blog ni tak pernah sekali pon kami cerita pasal kawan baik kami kan..berasa mcm teruk sangat je kita  ni..hmmmmm..*goyang kepala* baiklah , tajuk hari ni berkisahkan tentang kawan baik saya dari dulu hingga sekarang .

Rasanya sehingga hari ni , saya ada 4 kawan baik . bila teringat balik mcm mana kitaorang berjumpa , kenangan bersama , cannot stop laughing . they are tottaly kind . me love them so much . cuma kadang2 tu ada la sometime menyakitkan hati .. hewhew ...tapi manusia tak sempurna kan , semua pernah buat kesilapan . kadang kadang daripada kesilapan tulah kita boleh dapat pengajaran . saya mengaku saya pon bukanlah baik sangat , saya juga manusia biasa yang tak sempurna . tapi yang saya tahu  me love them so much . 


baiklah kita bermula dengan si cantik yang pertama. inilah dia jeng jeng jeng jeng




HANI AFIQAH BINTI ABDUL RAZAK


Berumur 20 tahun , nama gelaran yang saya panggil Honey . Hani sekarang belajar di Kolej universiti islam antarabangsa dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak. hani sebenarnya memang minat sangat dengan budak-budak sebab tulah dia sambung belajar dalam bidang tu . rasanya kali pertama saya jumpa hani pon waku kami budak budak lagi..orang kata apa berhingus lagi ha..haha..waktu tu kami berdua umur 6 tahun. masih tadika lagi dong . alhamdulillah dah 14 tahun dan kami masih berkawan. syukur sangat sangat





                                        HASNI BINTI HANAFI 

Seterusnya , hmmmmmmmm...Her name is Hasni Binti Hanafi . kami panggil dia Sni . senang sikit..huhu..sekarang dia belajar di KPTM Kuala Lumpur dalam Sains Komputer. First time kami jumpa waktu tu di sekolah rendah . Kelas sekali kot , dah lupa. kami rapat jugaklah waktu tuh . then dia kena pindah PERLIS .  bila dia balik semula kat sini kami dah tak berapa rapat . maklumlah kelas pon dah lain lain . then kami pergi sekolah menengah yang sama. rasanya kami start rapat balik waktu form 4 kot .Kita orang kelas sama. Selepas itu Kami rapat sehinggalah hari ni. Alhamdulillah.





NUR SYAZANA BINTI RUSLAN

Selain itu , cehhh dah mcm karangan bahasa melayu plk..hahaha..okk Next . Syazana . I call her Yana.. Sekarang dia belajar di U yang sama dengan saya Iaitu Uitm Merbok dalam kos yang sama Business study tapi kelas tak sama. hmmm. saya kenal yana waktu form 2 kat sekolah menengah . waktu tu kitaorang mula rapat. duduk sebelah sekali. then selepas tu , kita orang kelas yang sama sampailah form 5 . jadi memang 4 tahunlah saya duk sebelah dia...hmmm...haihhhh..haha..oklah boleh dikatakan kitaorang ni ada jodoh la..haha dh la sekolah sama, kelas sama , duk sebelah tiap tiap tahun , then U sama , course sama..hmmm harap2 jangan kahwin sama waktu sudah..haha..



SITI SARAH BINTI MOHD NIZAR


kawan saya yang seterusnya sangat comel dan lawa.. Sekarang dia belajar di U yang sama UITM MERBOK . alhamdulillah , walaupon course kitaorang berlainan tapi kita masih berhubung . kadang kadang jogging dan makan sekali walaupon masing masing sibuk sekarang . kitaorang rapat waktu form 2 rasanya..dh lupa..waktu tu kami kelas sekali kot . then form 3 , sarah masuk kelas lain. kami bertemu kembali waktu form 4 . Waktu tu kami memang rapat sampai lah sekarang . ..


Itulah 4 kawan saya yang sangat comel dan cantik .Me love them so much .  Harapan saya semoga persahabatan ini kekal sehingga ke akhir hayat . Amin.