LIKE

Thursday, May 3, 2012

BORONG TUDUNG

TUDUNG BAWAL TONES

TUDUNG BAWAL POLKADOT









TUDUNG BAWAL 4 TONES








Assalammualaikum...hari ni kita akan bercerita tentang tudung...tudung kat atas tuh tudung yang saya beli untul raya nih( raya la sgt 6t beli lagi)...Colour2 nya memag cantik..sakit mata memandang...hari ni saya x nak cerita panjang lebar..just nak show tudung baru (hehe over betul) baeklahhhh...

HARGA

TUDUNG POLKADOT           : RM 40

TUDUNG BAWAL 4 TONES : RM 18 / 16

Kualiti tudung nih memang tinggi,...BAWAL JEPUN & MUDAH DIBENTUK, ADA BERBAGAI COLOUR..

sapa yang berminat tuh boleh je e-mail saya @ comment kat bwh..insyallah..saya boleh tolong beli untuk anda dan insyallah boleh dpt harga yang lebih murah.. kalau beli lebih daripada 5 helai insyallah dapat murah...tudung ala aidijuma gitu..hihi...jumpa lagi...Assalammualaikum !!!